Topgolf bij de GolfLounge

Het bekende concept met Trackman Technologie

 

Driving range, een bar, targets en Trackman technologie. Golflounge Amsterdam heeft alles als Topgolf locatie in Amsterdam. De combinatie tussen golf, fun en entertainment is uniek in de benelux en geschikt voor uitjes, events en natuurlijk om te trainen.

Boek een box

Hoe werkt Topgolf

Topgolf is een variant op het ‘normale’ golf. Waar je normaal gesproken oefent op de driving range is er nu de mogelijkheid om met vrienden, familie of professionals te oefenen ondersteund door technologie, hospitality en muziek. Door middel van de Trackman schermen kun je banen over de hele wereld spelen en de benodigde data ophalen van je swing. Tijdens het afslaan heb je de beschikking over een onbeperkt aantal driving range ballen en kun je gebruik maken van alle overige faciliteiten die de Golflounge biedt.

Meer informatie Boek een box

Trackman virtual driving range 

In de Golflounge hangen 12 Trackman schermen. Je hoeft tijdens het trainen in de Golflounge dus geen gebruik te maken van de trackman range app om jouw data bij te houden.

De trackman schermen beschikken over Dual Radar Technology. Dit zorgt ervoor dat alles wat jij met de club doet, gemeten wordt en uiteindelijk in duidelijke getallen en lijnen op het scherm verschijnt. De cijfers geven feedback op je swing, maar het is ook mogelijk om spelletjes te spelen tegen je vrienden of trainingsmaten op het trackman range systeem.

Stel je vraag

Topgolf games Amsterdam

Capture the flag, Bulls Eye of Hit it! Op de Trackman staan genoeg spellen voor een avond vertier. We hebben ze onderstaand voor je uiteen gezet. Er is bij Golflounge Amsterdam altijd iemand aanwezig die kan ondersteunen bij de Trackman schermen.

Capture the flag
Er verschijnen verschillende targets (vlaggen) op het scherm, gekoppeld aan een plek op de driving range. In 3 ronden met 3 slagen kun je de vlag veroveren. Degene die het dichtst bij de vlag ligt veroverd de green.

Closest to the pin
Golfers kennen dit ook wel als de neary. Jij en de anderen krijgen een pin aangewezen. Degene die het dichtst bij de pin slaat wint!

Hit it
Iedere speler krijgt een aantal mogelijkheden. Wie het verst slaat en dus de ‘longest’ heeft wint! Wat is jouw total distance?

Bullseye
Net als bij Hit It kun je ook bij bullseye een pin selecteren. Het gaat nu alleen niet om die ene bal die dichtbij ligt maar je krijgt punten per geslagen bal. Degene met de meeste punten wint!

Meer informatie

Driving range Amsterdam 

De Golflounge is natuurlijk meer dan een driving range. We noemen het ook wel de Driving Range 3.0. Naast de Golflounge zit de ‘normale’ Driving Range van Golfcentrum De Hoge Dijk. In tegenstelling tot de Amsterdamse driving range biedt De Golflounge extra comfort, gratis ballen en niet geheel onbelangrijk: een bar.
Uitermate geschikt voor onder andere:

  • Verjaardag
  • Jubileum
  • Bruiloft
  • Familiedag
  • Kinderfeestje
  • Bedrijfsuitje
  • Netwerkborrel
  • Zakelijke meeting
  • Vrijmibo
  • Leuke middag of avond met je vrienden

Neem je gezelschap mee en spelen maar!

Boek een box

Topgolf games Amsterdam

Topgolf Amsterdam oftewel de Golflounge is gelegen langs de A2 wat de locatie makkelijk bereikbaar maakt vanaf de snelweg. Er bevindt zich een groot bewaakt parkeerterrein voor de golf locatie waar parkeren slechts € 1 ,- kost.

Zien we je binnenkort op de Topgolf locatie in Amsterdam?

Meer informatie