Home » Hoe het werkt

Hoe het werkt

Geniet van golf, fun en entertainment bij Golflounge Amsterdam

Golfen bij de Golflounge is een variant op het ‘reguliere’ golf. Waar je normaal gesproken oefent op de driving range is er nu de mogelijkheid om met vrienden, familie of professionals te oefenen, ondersteund door technologie, hospitality en muziek. Door middel van de Trackman schermen kun je banen over de hele wereld spelen en de benodigde data ophalen van je swing. Tijdens het afslaan heb je de beschikking over een onbeperkt aantal driving range ballen en kun je gebruik maken van alle overige faciliteiten die de Golflounge biedt.

In de Golflounge is iedereen welkom!

Sla ballen onder het genot van ons overheerlijk Asian Fingerfood en een verfrissend drankje. Maak je vrienden in met één van onze spellen op het Trackman-scherm of ervaar een digitale internationale golfbaan met je collega’s. Golflounge Amsterdam is golfen en genieten zoals je het nog nooit eerder hebt ervaren.  

Zo werkt de Golflounge

Bij binnenkomst word je naar de door jou gereserveerde Box gebracht. Hier staan de clubs en liggen de ballen voor je klaar. Alle functies van het Trackman-scherm worden uitgelegd door jouw host van de dag. Nadat jullie een drankje hebben besteld kan de fun beginnen! Daag elkaar uit, oefen en geniet van de gezelligheid. Nog vragen over hoe het gaat in de Golflounge? Neem een kijkje bij onze FAQ, misschien staat het antwoord daar wel tussen!

Reserveren

In de Golflounge werken we met Boxen. Je kunt kiezen uit één of meerdere Lounge Boxen, de Private Box of één van de twee VIP Boxen. Eén Box bestaat uit één of twee afslagplaatsen, zitgelegenheid, golfballen, clubs en service van onze medewerkers. Golf ervaring is niet nodig, gezelligheid natuurlijk wel! Voor meer informatie over de Boxen en welke Box het beste is voor jou, kun je een kijkje nemen op de verschillende pagina’s onder ‘Boxen’ in het menu.

reserveren

Bereikbaarheid en Parkeren

Golflounge Amsterdam is goed bereikbaar met het OV en de auto. Er stopt een bus voor de deur en met de locatie vlak langs de A2 is onze locatie zowel vanuit Amsterdam als de rest van Nederland meer dan goed aan te rijden.

 

Ook beschikken wij over een groot, beveiligd parkeerterrein waar je kunt parkeren voor slechts €1,- per dag.

 

Nog vragen over de Golflounge en onze faciliteiten? Bekijk dan de FAQ.